Zegers is een vooruitstrevende onderneming met een frisse blik op al uw beveiligingsvraagstukken. Onze missie is om uw objecten, goederen en kennis dusdanig te beveiligen dat verstoringen tot een aanvaardbaar risico worden teruggedrongen. 

Dit geven wij vorm door vier verschillende diensten aan te bieden:

  1. Advies op basis van uw situatie.
  2. Systeemconfiguratie en onafhankelijke product selectie.
  3. Installatie diensten met project eindverantwoordelijkheid.
  4. Service en onderhoud van uw installaties.

Zegers werkt met hoogwaardige producten van vele toonaangevende producenten. Uiteraard wordt hierbij de economische balans niet uit het oog verloren en dragen wij zorg voor een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Onze oplossingen zijn uiteraard toekomstvast, zodat latere uitbreidingen mogelijk zijn.

Onze bedrijfsfilosofie is sterk gericht op service en continuïteit. Dit hebben wij bereikt met onze huidige relaties snel adequate oplossingen te bieden. U als toekomstige klant, zullen wij op dezelfde wijze bedienen. Onze monteurs zijn allen multidisciplinair opgeleid. Hierdoor kunnen storingen vlot en efficiënt worden verholpen.

Zegers is als beveiligingsbedrijf BORG erkend. Wij voeren onze werkzaamheden uit volgens VCA* norm, dat wil zeggen op een veilige- en milieubewuste manier.